понеделник, 19 януари 2015 г.

ТЪЙ КАТО СЪМ ПОЛОЖИТЕЛНО НАСТРОЕН....

Наложи се да придружа майка ми за преглед при невролог в Медицинска Академия. Чинно в петък взехме направление от личната лекарка, която е много свестен човек.

Тази сутрин отидохме в медицинска академия, регистрирахме се и зачакахме да ни приеме една докторка - доцент. Голямо чакане падна. За цялото време бяха прегледани само трима души, а чакащите бяха повече от десет, някои за втори път. На една жена даже й прилоша. Та докато чакахме на два пъти мина една, която се представяше за болна и споделяше, че който иска въпросната доктор - доцент може да го прегледа след обяд в отделението срещу 50 лева.

Ние решихме да се запишем при друг доктор, без да унижаваме медицинската професия за 50 лева, та се опитахме да пререгистрираме направлението. Е, изтърпяхме една нравоучителна тирада от една администраторка, която май скоро не беше правена, ама все пак посетихме едно друго момче, което не беше доцент, но пък свърши работа.

И тъй като съм положително настроен, пожелавам на тая докторка - доцент да си намери място за работа единствено и само в Германия :) Може пък германците да й дават по 50 евро като се качат "горе"  в отделението...

Няма коментари:

Публикуване на коментар