неделя, 27 октомври 2013 г.

ДА ВИДИМ СЕГА КОН БОБ ЯДЕ ЛИ?

Ега ти седмицата. И ега ти случките. Получихме мощни информационни бомбардировки с младо момиче назначено в НЕК на заплата от 3000 лева, а тя се снимала гола в еротично списание. Истината е, че снимките въздействат добре на нормалния мъж. Бравос на тая дето й публикува снимките в Интернет, че и аз не знаех за това списание. Голяма приятелка ще да е. А  на тия дето я съдят ще кажа: „Нека пръв срещу нея хвърли камък тоя, който не е правил грех, или тая дето не и е минавало през главата да се изтипоса дибидюс в подобно списание." Мога да оправдая само тия дами дето се бръснат всеки втори четвъртак. 

По същото време едно цигане обиколи света по мрежата. Свързаха го с България. Журналята надуха балона до пръсване. Нема лошо. Нека името ни е на първа страница на световните медии, пък отдолу да пише каквото си искат.

Пак през тая седмица журналистите видяха зор да стоят като Гюро Михайлов на поста пред апартамента на Гълъбин Боевски, та дано разберат защо бразилците са го пуснали, а нашите не знаели. Еми така. Да питат и да не знаят. Като е толкова важно за народа ни да стоят.

Пътьом студентите се събудиха. Остави това, ама събудиха и едни други студенти с бръснати кратуни, които предвождани от един депутат от БСП се опитаха да направят контрапротест. И айдее, пак познати муцуни по телевизора.

Покрай всичко това да ви кажа как сега в България чужденец може да си купи земеделска земя:
1. Чужденецът регистрира фирма с капитал 2 лева. Ако се действа мързеливо трае 15 дни.
2.Ако земята е дадена под аренда, предлага се първо на арендатора с условия, които са неизгодни за него.
3.Сделката се изповядва пред нотариус. 
Знаете ли кое е най-трудното в случая? Да се организират многото съсобственици, често четири поколения, с натрупани сложни взаимоотношения, ама има фирми специализирани и в това. Аз на дедо ми нивите по настояване на лелите ми, Бог да ги прости, ги продадох още преди 5-6 години на един пълномощник.

Та по тая тема през седмицата станахме свидетели на нещо невероятно. Тоя парламент с мнозинство почти достигащо квалифицираното, гласува решение, което се оказа... импотентно, или както го определиха самите гласували налудно. Сиреч в разединение произвеждат сума ти простотии, но като се обединят.... 

Много обичам да готвя. Да ви кажа моята тайна на вкусно сготвения боб. Нужни са ви боб, вода, сол, чушки, лук, моркови, чесън, чубрица, девесил, джоджен, пушени кокали и телешки бульон. Смесвате тия неща по определен начин, варите и става божествена яхния. Ако бъдат смесени по различен начин, става помия, дето и кучето не ще да я яде. 

Е, тия в тоя парламент така ги смесихме, че... Май трябва да изхвърлим това гърне в канала и да го заредим в други пропорции. Няма нужда някой да чака продукти различни от посочените.

Няма коментари:

Публикуване на коментар