понеделник, 10 ноември 2014 г.

ТОВА Е ЗАБРАНЕНО ЗА НЕПЪЛНОЛЕТНИ И ТАКИВА, КОИТО НЕ ИСКАТ ДА ИМАТ ДЕЦА

Нямаше да ви занимавам с този случай по-скоро абсурден отколкото реален, но ако човек го свърже с още няколко неща вероятно ще реши, че си струва да се замисли.

Думата ми е за невинното девойче спряно посред нощ от банда полицаи, за да бъде проверено с невинните си другарчета без полицейски регистрации, които са имали нещастието да пътуват посред нощ, когато е станало тежко престъпление. Мисля си за полицайката какъв формен идиот е била с извратеняшки страсти и без чувство за самосъхранение, за да пребърка вътреутробно и анално невинното момиче в присъствието на няколко колеги и още няколко невинни момчета, които по-късно са били задържани за изясняване на алибито, както подразбирам от взетите интервюта. Изглежда подготовката й е била свръх висока, след като след това успява да "излъже" детектора на лъжата и да "внуши" на колеги - приятели и задържани - недроброжелатели да поддържат версия противоречаща на истината.  

Прокурорската проверка приключи, интервютата бяха взети и въпреки всичко тя и баща й продължават да обикалят студията и се опитват да ни внушат това, което ви казвам.

Мисълта ми е не за момичето. За нея си има член от наказателния кодекс - "набеждаване" и един по-висш съд. Тя би следвало да го усеща, след като е толкова благородна, че е поела вината върху себе си за кражбата на шише уиски.

Мисълта ми е за бащата. Бащата, който вероятно има координатна система, още повече че в едно интервю каза, че е свързан с Църквата. Бащата, който би трябвало да знае, че децата ни повтарят така или иначе, рано или късно. Такива са кодовете на природата.

Мисълта ми е и за тези журналисти, които абсолютно "безпристрастно" и "обективно" отразиха събитието, без да търсят сензацията.

Мисълта ми е и за тези студенти, които продадоха гласовете си на последните избори, видно от журналистическите разследвания. Те със сигурност не бяха цигани.

Това са плодовете на чалга поколението, което израстна в мутренските години. 
Плодове, чиито семена сме посели преди повече от 20 години. Моето поколение.

Добрата новина е, че посяваме всеки ден. Важно е преди това да помислим. Иначе ще страдат децата и внуците ни. 

РЕЧЕНО-СТОРЕНО.

Няма коментари:

Публикуване на коментар