сряда, 7 октомври 2015 г.

АНАЛИЗ НА НЯКОИ ВАЛУТНИ ДВОЙКИ ПО СТРАТЕГИЯТА "АЛИГАТОР" КЪМ 07.10.2015

И при EUR/USD и USD/JPY Алигаторът е дълбоко заспал. Мечките и биковете са се заклинчили здраво и набират тяга. Според мен по-скорошна развръзка можем да очакваме  при японците. Още е рано.

AUD/USD
Въпреки, че Алигаторът дава признаци на пробуждане и показателите на индикаторите АО и АС са в наша полза, имаме налице цели 6 бара в посока на биковете, както и непреодолян фрактал. Според нас корекцията е предстояща и ще трябва да изчакаме. Още повече, че на седмична графика боят влиза в "динамичната" зона между бързата и средната пълзящи средни и това може да доведе до обратен ефект.
Въздържаме се.

USD/CAD

Хмм. Този днешен издайнически бар... Може да продължи в нашата посока, а може биковете да се уплашат от линията на подкрепа. За всеки случай слагам стопа на нивото на входа. Ако тръгне корекция, ще търсим място за атака отново.

EUR/AUD

Хубава приказка ни разказва тази двойка. Една чудесна дивергенция на АО. Същата посока на системата за ранно предупреждение АС. Ако погледнете седмичната графика също ще намерите потвърждения. Става ни хубаво да влезем при днешното дъно.

CAD/JPY

Търпението се възнаграждава. Пълзящите средни показват, че Алигаторът е огладнял. Двата индикатора направо си крещят за покупка. Започва и корекция, която никак не искаме да изпуснем. 
Все пак има сериозен риск, защото на седмична не сме синхронизирани и само една 200 SMA ни дава кураж. Влизаме с 0,1 лот и се наслаждаваме ако сме познали. Ако не сме, какво пък, загупата е под 0,2% от капитала.


AUD/CHF

Такъв хубав бичи бар, заедно с индикаторите хич не е за изпускане. Освен ако. Абе кога ще излезем, ще преценим, стига да ни допуснат да сложим "стопа" на нулата :).
Имаме кураж, защото салдото е положително :)

EUR/CAD
Тук става интересно. И върховете и дъната са все по-ниски. Вярно е, че АС дава първа индикация в противоположната посока, но когато е под нулата ни трябват три цели бара с индикация в обратната посока. За сега просто преглъщаме и чакаме. Дивергенцията на АО е допълнителен аргумент. Абе, търпение му е цаката.

NZD/CAD

Хич не мисля да го бавя. Имаме налице три сигнала за покупка. Първият е от АО - "паничка". Вторият е от АО и АС - в една посока са и имаме два бара с превес на биковете. и третият е поразен фрактал. Чудя се къде са ми били очите, та да не сложа чакаща поръчка на нивото на фрактала. 
Единственото което ме притеснява, че на седмична графика наближаваме SMA 200, но да се надяваме при тая скорост на атаката на биковете...

EUR/NZD
Тук направо си е за добавяне. Старият стоп на нула и викам за мечките с всичка сила.

NZD/CHF

При такъв хубав зелен бар и подкрепа на индикаторите... Добавям ако ще да се разчуе. Намираме се в зона.

USD/MXN

Вчера забъркахме тази каша. Индикаторите продължават да държат на своето. Да видим... 
И да загубим, ще е малко.

Рублата пак ни сви номер. С нея винаги трябва да се внимава. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар