четвъртък, 15 октомври 2015 г.

АНАЛИЗ НА НЯКОИ ВАЛУТНИ ДВОЙКИ ПО СИСТЕМАТА "АЛИГАТОР" КЪМ 15.10.2015

Първо през нощта Негово Величество Пазарът "удари" серия стопове. Само че ние вече ги бяхме поставили на нивото на входа, та загубите са минимални :). Салдото продължава да е положително.

EUR/USD
Като видях какво направиха мечките - ликвидираха и двете ни добавяния (само че без загуби, хе, хе) доброволно затворихме и първата дълга позиция, та поне и ние нещо да изкараме. Малко, но от сърце. Предстои корекция и при първия сигнал пак ще тръгнем по баира.

USD/JPY
Още вчера ви казахме, че тази 45 дневна линия на подкрепа може да ни изиграе номер. Ликвидирахме позицията на печалба и сега ще изчакаме.

AUD/USD

Хмм. Трудно се обръща тренд.
1. Бързата средна на Алигатора се изправя.
2. Има налице дивергенция.
4.Корекцията рикошира от 61,8 Fibo
3.Има фрактал - отработваме го. Да видим...

EUR/AUD
Цялата концепция на "Алигатор" е изградена на числата на Фибоначи. Корекцията също е подчинена на този модел. Обърнете внимание на поведението на бързата и средната пълзящи средни. Решението е: Къса след поразяване на фрактала с тенденция към 161,8 Fibo.

EUR/CAD
Такъв мечи бар, който покрива няколко бичи направо си плаче за къса. Даже няма да изчакаме поразяването на фрактала, защото вижте танца на бързата и средната пълзящи  - устните и зъбите на Алигатора.

EUR/NZD
Имаме си на АО "паничка". Това си е сигнал за добавяне. Стопът на предишния вход го преместваме по устните на Алигатора.

EUR/TRY

Този "прозорец" е притеснителен. Преодолява го само днешният бар, който е солиден. Слагаме поръчка чак след поразяването на фрактала. И без това риск мениджмънта показва 0,5% загуба, ако нещата тръгнат срещу нас.

EUR/CHF
Поразен фрактал. Поддръжка на индикаторите. Близо двумесечна дивергенция. КЪСА! Ама само с 0,1 лот.

EUR/ZAR

Вижте само. При южноафриканците започва лято и цените се вдигат. Алигаторът отваря уста. АО дава паничка и фракталът е поразен. Като има два такива бара, ще има е повече. КЪСА. Пък да видим.

Няма коментари:

Публикуване на коментар