понеделник, 12 октомври 2015 г.

АНАЛИЗ НА НЯКОИ ВАЛУТНИ ДВОЙКИ ПО СТРАТЕГИЯТА "АЛИГАТОР" КЪМ 12.10.2015

EUR/USD

Днес и мечките и биковете ги мързи, та чак ги боли. Все пак биковете поне махат с опашки, та да гонят мухите. След този хубав бар от петък сме добавили 0,2 лота, а днес изравнихме стопа на първото влизане, та да не стане "спукано гърне". А добавихме в петък, щото хем си имаме зона - АО и АС са с добре изразени бичи хистограми, а също така имаме и два последователни бичи бара. Алигаторът все повече разтваря уста - трите пълзящи средни се раздалечават. Това показва, че животното огладнява. Танцът на фракталите също е синхронизиран и върховете и дъната са все по-високи. Остава ни да гледаме сеир.

AUD/USD
Безнадеждно пропуснат вход още на 07 октомври. Сега не ни остава нищо друго освен да гледаме мача от резервната скамейка и да чакаме да започне някаква дневна корекция.

Същата е и историята с NZD/JPY. Чак не ми се гледа графиката. От 05.10.2015, когато трябваше да влезем, до сега щяхме да си имаме цели 5 (пет) бичи бара. 

NZD/CAD

Този бичи бар си е направо породист. Пробил е върха от петък, а там бяхме поставили една малка засада от 0,1 лот. Днес ще добавяме. При тия хистограми на АО и АС направо ни сърбят ръцете. Още повече, че ако видите седмичната графика, ще видите, че биковете са здраво запънали копита в SMA 200. Е, човек предполага, а Друг разполага, ама...

NOK/SEK

Сега, само ще подреждам, пък вие решете:
Алигаторът разтваря челюсти. 
Започва здравословна корекция за биковете, за да се прегрупират.
АО дава сигнал за продажба.
АО и АС са в една посока.
Ами, купуваме ако има пробив на върха на днешния бар. 

NZD/SGD

Има си образуван фрактал. Добавяме :)


Няма коментари:

Публикуване на коментар