сряда, 14 октомври 2015 г.

АНАЛИЗ НА НЯКОИ ВАЛУТНИ ДВОЙКИ ПО СИСТЕМАТА "АЛИГАТОР" КЪМ 14.10.2015

EUR/USD

Еврото шества, но за пръв път от пет-шест дни нямаме сигнал за продажба. за това не добавяме. За да няма преждевременно излизане слагам всички стопове на входа. Преди време заоравах в часовите графики, за да търся дивергенции, но сега го отчитам като грешка.Чакаме търпеливо следващия сигнал за добавяне или сигнал за затваряне на позицията.

USD/JPY

Такъв хубав мечи бар не е имало от 04 септември. Но тъй като тази линия на подкрепа е много силна - повече от месец и половина, слагам стопа на нулата и търпеливо чакам дали пробивът не е фалшив. Едно време предците ни са устройвали такива засади. Ако има кой да се хване :)

GBP/USD

Стартът на лирата е разкошен. Но... Устните, челюстите и зъбите на Алигатора  са направо сбръчкани, АО дава някаква мижава индикация за продажба, но АС дава четвърти бар с меча хистограма, а само три са достатъчни за сигнал за продажба. Ще ни стане хубаво ако понаблюдаваме още ден два.

USD/CHF

При тоя натиск на мечките какво очаквате? Имаме си два последователни мечи бара, АО и АС са еднопосочни, което значи, че сме в зона. А и само вижте бързата пълзяща средна колко е устремна.

Е, това беше. И без това пердашим германците на волейбол... В същност анализът трае около час. Остава ми един гейм. или може би два.  Основната дума на тези мачове е "търпение". Същото е и за нас. Стратегията която ползваме е най пригодима за дневна графика, но който е по-експресивен, може да ползва и часовите. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар